Disclaimer

Dit is de website Pro@Work en haar filialen, bestaande uit :

  • Hoofdzetel :
    Metaalwaren Vancanneyt nv, Spoelewielenlaan 8, 8860 Lendelede, T. 051/31.13.96, ondernemingsnummer BE 0423.086.779
  • De Nieuwe Gouden Spade nv, Zwaanhofweg 3, 8900 Ieper, T. 057/20.46.18, ondernemingsnummer BE 0416.390.217
  • De Stalen Greep nv, Bedevaartstraat 53, 8700 Tielt, T. 051/42.69.61, ondernemingsnummer BE 0419.338.621
  • Quincaillerie De Berdt sa, Rue de Menin 320, 7700 Mouscron, T. 056/855.855, ondernemingsnummer BE 0401.229.414

Deze website wil de bezoeker informeren over :

  • het productaanbod van haar organisatie en de eventuele bijhorende service,
  • over actuele promoties en nieuwigheden van derde partijen (leveranciers),
  • over evenementen zoals beurzen of demodagen

De bezoeker kan zich desgewenst ook inschrijven en uitschrijven voor een elektronische nieuwsbrief.

Wij doen ons uiterste best de info op deze site zo actueel en correct mogelijk te houden. Tref je fouten of verkeerde info aan, neem dan graag contact op met één van onze vermelde filialen of mail dan naar info@proatwork.be

Prijsvermeldingen op de website

Prijzen

Alle prijzen vermeld op de website zijn ZONDER BTW, tenzij expliciet vermeld. Recupel en bebat niet inbegrepen. Druk- en zetfouten voorbehouden.

Over rechten en plichten

Toepasselijk recht

Op deze website is het Belgisch recht van toepassing. Dit houdt in dat je als gebruiker van deze website zich onderwerpt aan de rechtspraak van de bevoegde Belgische rechtbanken en akkoord gaat om alle gedingen uitsluitend voor deze rechtbanken te brengen.

Eigendomsrecht

Pro@Work is een geregistreerd handelsmerk bij het BBIE (Benelux Bureau voor Intellectuele Eigendom). Alle vermelde logo's, tekeningen, foto's, enz. behoren toe aan Pro@Work of aan de rechthebbende derde partijen, en worden beschermd door het auteursrecht. Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Inhoud website en beperking inzake aansprakelijkheid

Pro@Work streeft ernaar de info die u op deze website terugvindt, zo correct en actueel mogelijk te houden. Deze informatie is van algemene aard en mag niet beschouwd worden als een sluitend professioneel of juridisch advies aan de gebruiker.
De inhoud van deze website kan op elk moment aangevuld, gewijzigd of verwijderd worden. Het onderhouden van een website is een intensieve taak en het kan gebeuren dat informatie niet volledig correct of up to date wordt weergegeven. Voor het aanleveren van heel wat info doen we onder andere beroep op derde partijen, met name onze leveranciers. Mocht u als klant of leverancier menen dat de info op deze site niet klopt of vaststellen dat de info niet klopt of niet correct wordt getoond, of mocht blijken dat de info niet klopt of in strijd is met bepaalde wetgevingen, gelieve dan contact op te nemen met de beheerder van deze website via een mail naar webmaster@proatwork.be.