Afdeling Safety - Alles voor uw veiligheid
Safety werkkledij
Technics electrische machines
Boren
Interior
Interior en façade infobalie
Fixing bevestigingsmateriaal
Buitenafdeling met o.a. ladders en stellingen
Magazijn

pro@work vancanneyt metaalwaren nv lendelede

Metaalwaren Vancanneyt in Lendelede

Specialiteiten
 • Bevestigingstechnieken
 • Gereedschappen
 • Werf- en metsersgereedschap
 • Ladders en steigers
 • Bouw- en meubelbeslag
 • Technisch beslag voor keuken- en interieurinrichting
 • Automatisatie en toegangscontrole
 • Basisartikelen voor sanitaire en elektrische installaties
 • Lijmen & silicones
 • PBM en werkkledij
 • Oplossingen voor toegangscontrole en automatisering
Vakkundige dienstverlening

Als vakman kiest u uit een professioneel productengamma van meer dan 150.000 artikelen
… én diensten. Want naast de producten voor bouw-, interieur- of technische werken,
ondersteunt Pro@Work u ook met:

 • vertegenwoordigers, met heel wat expertise en technische kennis;
 • hersteldienst voor onder meer (tuin)machines, technisch en pneumatisch gereedschap;
 • installatiedienst voor deur- en poortautomatiseringen, maar ook creatie en plaatsing van cilindercombinaties en toegangcontrolesystemen
 • leveringsdienst naar uw werkplaats en op de werf
 • een uitgebreide website met handige e-commerce module

Promoties bij Vancanneyt

 

Gratis Snickers voetbal bij 2 werkshorts of -broeken

Gratis Snickers voetbal
bij 2 werkshorts of -broeken


Ontdek de nieuwe generatie werkbroeken!

Bij aankoop van 2 Snickers werkshorten of pirate werkbroeken krijgt u gratis een Snickers voetbal. Actie geldig zolang de voorraad strekt.

Facom Softbag promomet gratis allessnijder

Facom Softbag promo
met gratis allessnijder
op=op


Facom Softbag gereedschapstas gevuld met gereedschappen aan een promoprijs van 189 euro en tijdelijk met gratis Allessnijder

Deze promo actie bestaat uit een Softbag gereedschapstas gevuld met gereedschappen (ref. G215456) die aan een promoprijs van 189 euro (excl. btw) wordt verkocht maar nu tijdelijk bij PAW verkrijgbaar is met gratis Allessnijder type 980 (ref. G215522) t.w.v. 12,99€ (excl. btw)

De Softbag bevat :
zijkniptang, waterpomptang, set van 9 steekringsleutels, set van 6 schroevendraaiers, set van 9 inbussleutels, monteurshamer met grafietsteel 300

Nieuwe producten bij Pro@Work

 

Duopower plugvan Fischer

Duopower plug
van Fischer
Fixing


De combinatie van 2 materialen en 3 werkingsprincipes maakt de DUOPOWER de juiste plug voor alle omstandigheden. Meer materiaal in de plug voor nog meer spreiding en nóg hogere belastbaarheid. De combinatie van een harde en zachte kunststof garandeert een optimaal gebruiksgemak, zeer gemakkelijke plaatsing en bovendien een duidelijke feedback wanneer de plug correct geplaatst is. Geschikt voor gebruik in zowat alle bouwmaterialen : beton, volle baksteen, volle kalkzandsteen, cellenbeton, gipsplaat en gipsvezelplaten, natuursteen, enz.

Bekijk de productflyer

Bekijk demo video op Pro@Work TV

ENTR. Key Free.Be Free

ENTR. Key Free.
Be Free
Interior


ENTR is een intelligente slotoplossing die je toelaat om je deurslot smart, snel en zonder sleutels te bedienen. Plaats ENTR en creëer je eigen toegangscontrole want via de Yale App heb je 24/7 toegangsbeheer en bepaal jij wie er wanneer toegang krijgt. De ingebouwde oplaadbare accu maakt bekabeling overbodig en dankzij de automatische vergrendeling sluit je deur zelf af. ENTR is eenvoudig en snel te installeren in een bestaand deurslot.

Bekijk de productflyer

Bekijk demo video op Pro@Work TV

Petzl pakt uit metheel wat nieuwigheden

Petzl pakt uit met
heel wat nieuwigheden Safety


In 2016 stelt Petzl opvallende heel veel nieuwigheden voor waaronder een nieuwe versie van de standaard Newton antivalgordel en het nieuwe harnas Newton Easyfit. Dankzij de Fast automatische gespen is de Easyfit nog makkelijker aan te trekken. Bekijk hier alvast het filmpje over de Newton en ontdek alle nieuwigheden in de nieuwe catalogus.

Bekijk de productflyer

Bekijk demo video op Pro@Work TV

Nieuw schuifdeursysteemvoor bovenkasten

Nieuw schuifdeursysteem
voor bovenkasten
Interior


Dankzij deze nieuwe ontwikkeling kunnen bovenkasten bij keukens uitgerust worden met een Villes schuifdeursysteem. Dit gebeurt niet met een ondergeleider die in de onderbouw wordt ingewerkt. Bij dit systeem wordt de ondergeleiding gemonteerd op een legplank van de bovenkast. Zo blijft de ondergeleiding mooi verborgen zonder storende onderrail en worden de schuifdeuren toch op een degelijke manier geleid bij het wegschuiven.

Bekijk de productflyer

ProtectaplastNieuwe EHBO koffers

Protectaplast
Nieuwe EHBO koffers
Safety


Het assortiment pleisters van Detectaplast kon je ontdekken tijdens de laatste editie van onze vakbeurs in april. Aanvullend stelde deze leverancier er ook een nieuw assortiment EHBO koffers voor, speciaal ontwikkeld voor de professional of gewoon voor wie graag uitgerust is met een degelijke EHBO kit. Om straks bijvoorbeeld mee te nemen in de auto op reis !

Bekijk de productflyer

Toolarrestvoorkom vallend gereedschap !

Toolarrest
voorkom vallend gereedschap ! Technics


Tool@rrest biedt één van de veiligste systemen aan die momenteel beschikbaar zijn voor de aanbinding en het management van gereedschappen. Het wordt gezien als één van de toonaangevende spelers op het vlak van gecertificeerd en gegarandeerd gereedschap volgens de aanbindingsmethode of “tethering”. Een Tool@rrest tether is zacht en soepel en hindert dus beperkt de functionaliteit van het gereedschap niet. Elke tether heeft een uniek serienummer voor elk gereedschap voor gemakkelijke inspectie en traceerbaarheid, en heeft indien gewenst zijn eigen testdocument. Dit systeem kan gemonteerd worden op 95% van nieuwe of bestaande handgereedschappen en dit tot maximaal 2,5kg (verbonden aan het lichaam). Tool@arrest kan dankzij Retr@fit ook gebruikt worden op reeds bestaande gereedschappen uit uw assortiment zodat dit systeem rendabel blijft.

Rückhalt deurmagneetalternatieve deurstop

Rückhalt deurmagneet
alternatieve deurstop Interior


Dit systeem van de Duitse fabrikant Pollmeier, waarbij een in de hoogte verstelbare deurstop in het deurblad wordt ingewerkt, biedt als voordeel dat de opendraaiende deur op het gekozen punt gestopt én vastgehouden wordt. Ongeacht de gekozen optie wordt hier de functie van een deurstop gecombineerd met die van een deurvastzetter. Men kan kiezen uit de volgende opties :

 • een magneet die de grootte van een muntstuk heeft en op die manier amper zichtbaar is
 • een magneet met rubberen aanslag
 • een magneet met demper
Traka 21Plug & Play sleutelbeheer

Traka 21
Plug & Play sleutelbeheer
Interior


Traka 21 van Assa Abloy is een geavanceerd stand-alone sleutelbeheer systeem, dat innovatieve RFID-technologie en een robuust ontwerp combineert om kleine en middelgrote bedrijven te voorzien van een geavanceerd beheer voor sleutels of sleutelsets in een betaalbare plug & play unit. Traka 21 is bedienbaar met een Touchscreen interface en werkt via een PIN code voor aangewezen sleutels of sleutelsets die individueel zijn vergrendeld. De sleutels of sleutelsets zijn stevig bevestigd via een speciale veiligheidsring. Voor Traka 21 is geen verbinding met netwerk of PC nodig. Het systeem werkt via netvoeding met optionele batterij back-up. De verborgen robuuste bevestigingspunten beveiligen de bevestiging aan de muur.

Download de productflyer

Bekijk demo video op Pro@Work TV

Acryl Wet On WetAanbrengen. Schilderen. Klaar !

Acryl Wet On Wet
Aanbrengen. Schilderen. Klaar ! Fixing


Deze nieuwe acrylaatkit van Den Braven is een hoogwaardige acryl speciaal ontwikkeld om kort na het aanbrengen nat in nat te worden overschilderd met watergedragen en synthetische verven. Voor het afdichten en vullen van aansluitvoegen, naden, scheuren en kieren tussen vensterbanken, trappen, plafonds, wanden, plinten, houten en metalen kozijnen, beton, metselwerk en het vullen van scheuren, kieren, spijker- en schroefgaten in muren, wanden en plafonds van hout, pleisterwerk, gips, steen, beton enz.

Bekijk demo video op Pro@Work TV

Rectavit1079 AluSpray

Rectavit
1079 AluSpray
FIXING


Professionele contactlijm op basis van synthetische rubbers en harsen in een draagbare canister voor het onmiddellijk verspuiten zonder spuitinstallatie. Ontdek de Rectavit 1079 AluSpray dankzij het voordelig starterspakket: Start 2 Spray!

TOEPASSINGEN

 • Verlijmen van aluminium platen op harde isolatieplaten (PUR, PIR)
 • Verlijmen van harde kunststofplaten
 • Ideaal voor glasvezelversterkte kunststoffen (GVK)
 • Ideaal voor het maken van vlakke sandwichpanelen.
 • Verlijmen van decoratieve bekledingsplaten (HPL: Formica®, Resopal®, Duropal®, ...)
Dynaplus universele buitenschroef met AR coating

Dynaplus universele buitenschroef met AR coating FIXING


Dynaplus® introduceerde in 2005 de universele buitenschroef met AR-coating als alternatief voor roestvaststalen schroeven. RVS is een zachte staalsoort; dit maakt het verwerken van RVS schroeven lastig en het leidt vaak tot het afbreken van de schroef tijdens het indraaien. Onze Dynaplus® schroeven zijn gemaakt van gehard Koolstofstaal en zijn hierdoor tot maar liefst twee maal zo sterk als RVS schroeven. Nooit meer schroeven die afbreken tijdens het indraaien. De gepatenteerde AR-coating is opgebouwd uit verschillende dunne laagjes en heeft hierdoor een zeer goede hechting aan de schroef. De organische coating is zelfherstellend en biedt hierdoor een permanente corrosiebescherming aan de schroef. Zelfs wanneer de coating tijdens het gebruik van de schroef licht beschadigd raakt, bijvoorbeeld door het bitje tijdens het inschroeven.

Assa AbloyVrijloop deursluiter DC740

Assa Abloy
Vrijloop deursluiter DC740
Interior


Elke kamerdeur uitgerust met een deursluiter die enkel werkt in geval van branddetectie? Ja, het is mogelijk, met: De vrijloop deursluiter DC740.
Nieuwe rusthuizen in Vlaanderen moeten voortaan uitgerust worden met automatische deursluiters. Die helpen om de verspreiding van brand en/of rook te voorkomen. Voor het afleveren van brandveiligheidattesten moet volgende nieuwe procedure gevolgd worden. Residentiële en thuiszorgondersteunende woonvoorzieningen moeten een aanvraag indienen bij de burgemeester. Die geeft dan opdracht aan de brandweer om een inspectie uit te voeren. Minister van Welzijn Jo Vandeurzen wijst erop dat de technologie voorhanden is om de kamerdeuren volautomatisch te sluiten in geval van brand, zonder dat het hinderlijk is in het dagelijks gebruik van de deur.

DetectaplastDesinfectie Cleaning Towels

Detectaplast
Desinfectie Cleaning Towels SAFETY


Poetsdoek reeds geïmpregneerd met een reinigings -en desinfectiemiddel. Ideaal om snel, efficiënt en zeer economisch te werken. Van toepassing voor de handen alsook voor kleine oppervlakken en materialen. Conform HACCP normen.

 • Bacterie -en gistdodend
 • Geen alcohol dus geen aantasting van materialen
 • Reukloos
 • Solvent en zuurbestendig
 • Pluisarm en krasvrij doek
 • Veelvuldig gebruik
 • Food contact certificaat
 • Goede absorptiecapaciteit : > 700%
 • Zeer sterk non woven doek
 • Doek : 30*20 cm , 72gr/m²

Bel net - organisatie van keukenlades met oog voor design Interior


 • innovatief systeem voor een praktische en esthetische inrichting van lades in keukens en badkamers
 • bestaat uit een basiselement (Universal Box) dat je kan combineren met een hele reeks accessoires (inzet- en opzetstukken)

Grass
Ladesysteem vionaro
uit voorraad leverbaar


 • nieuw ladesysteem dat verder bouwt op de sterke punten van de Dynapro ladegeleiders
 • systeem bestaat uit 2 strak vormgegeven zijwanden uit staal*, in combinatie met de Dynapro geleiders, volledig uitrekbaar en uitgerust met softclose - optioneel ook verkrijgbaar als Tipmatic versie (automatisch openen bij lichte aanraking)

Schrijf je in voor de Pro@Work nieuwsbrief

Ontvang onze promoties & nieuwe producten wekelijks in je mailbox

Onze merken en partners


 • AirpressAirpress
 • AlboAlbo
 • All Door TecAll Door Tec
 • AnselmiAnselmi
 • ArgentaArgenta
 • Assa AbloyAssa Abloy
 • BahcoBahco
 • BeckBeck
 • BmbBmb
 • BoschBosch
 • BouwsoftBouwsoft
 • BrennenstuhlBrennenstuhl
 • CaratCarat
 • CesCes
 • ConfalonieriConfalonieri
 • ContimacContimac
 • DabDab
 • DassyDassy
 • De Groene VlamDe Groene Vlam
 • De PypereDe Pypere
 • Delta PlusDelta Plus
 • DenbravenDenbraven
 • DidheyaDidheya
 • DndDnd
 • DomDom
 • DormaDorma
 • Eff Assa AbloyEff Assa Abloy
 • EkuEku
 • FacomFacom
 • FeinFein
 • FeloFelo
 • FestoolsFestools
 • FinterioFinterio
 • FischerFischer
 • FlexFlex
 • GhibliGhibli
 • GrassGrass
 • GuideGuide
 • HautauHautau
 • HawaHawa
 • HobergHoberg
 • HoneywellHoneywell
 • JepsonJepson
 • KnipexKnipex
 • KranzleKranzle
 • KukkoKukko
 • Leonardo FixLeonardo Fix
 • LittoLitto
 • LumagLumag
 • MafellMafell
 • MakitaMakita
 • MatomMatom
 • MilwaukeeMilwaukee
 • PbaPba
 • SimonswerkSimonswerk
 • SolideSolide
 • SpaxSpax
 • StanleyStanley
 • Tec7Tec7
 • TvhTvh
 • VabotecVabotec
 • Villes 2000Villes 2000
 • VynckierVynckier